Bästa förbundsledare!

KONTAKTA OSS

Från kr 159,-per månad!

Fördelarna med att vara många är betydande!
Som medlem i ett förbund är du en del av en gemenskap som erbjuder många fördelar för både ditt arbetsliv och ditt privatliv. Trygghet på arbetsplatsen och trygghet i privatlivet är två sidor av samma mynt, och ekonomisk trygghet och goda avtal erbjuds ditt förbund via lojalitetsprogrammet.

Enligt marknadsundersökningar är medlemmarna mycket intresserade av vilka förmåner som ett förbund kan erbjuda. De avtal och förmåner som ditt förbund ger sina medlemmar är därför viktigt. Genom goda avtal kan medlemmar spara in en stor del av sina avgifter.
Tandhälsan är viktig för alla
Det är dyrt att gå till tandläkaren för den vuxna delen av befolkningen. Med en tandvårdsförsäkring som täcker oförutsedda kostnader vid tandläkarbesök jämnar man ut skillnader och låter många fler ha en god tandhälsa. Det är en bra medlemsförmån som verkligen gör skillnad!
När många går tillsammans får vi möjlighet att erbjuda de allra bästa priserna och villkoren. Många förbund har i dag avtal med oss om förmånlig tandvårdsförsäkring för sina medlemmar.

Om ditt förbund inte har ett avtal med oss är de varmt välkomna att höra av sig för att teckna ett förmånligt avtal för sina medlemmar.

Varför tandvårdsförsäkring?

Ekonomiska skäl

Ekonomisk förutsägbarhet vid oförutsedda utgifter hos tandläkaren.

Möjlighet att betala premien kvartalsvis med belopp som dras från ditt bankkort/kreditkort.

Självrisken är endast 750,- kr per skada.

Möjlighet att försäkra familjemedlemmar på samma försäkringsbrev.

Oavsett ålder – samma försäkringsskydd, samma pris.

Hälsoskäl

Munnen är porten till kroppen och god munhygien stärker kroppens immunförsvar.

Flera olika studier tyder på att bakterier från munnen kan öka risken för flera allvarliga sjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar, KOL och artrit m.m.

Studier visar att de som får professionell tandrengöring minst två gånger om året minskar risken för hjärtinfarkt med 24 procent. Samma grupp minskade också risken för stroke med 13 procent.