Nordic Benefits har utsetts till distributionspartner åt Collinson, en global ledare inom kundfördelar och lojalitetsprogram, med huvudkontor i London. Samarbetet kommer göra det möjligt för oss att expandera erbjudandet till att omfatta ytterligare attraktiva kundfördelsprodukter från Collinson i Norden.

Världsledande inom lojalitets- och förmånsprogram. Collinson hjälper andra företag att förvärva, behålla och tjäna pengar på kunder över fyra specialområden inom lojalitet, reseupplevelser, försäkring och assistans.

Innovation har alltid varit kärnan i Collinson. Som ett privat, familjeägt företag, har de möjlighet att göra långsiktiga investeringar i produktutveckling för att stödja våra kunders ambitioner. Collinsons erfarna styrelse och ledningsgrupp stöds av mer än 2 000 passionerade människor på 18 platser runt om i världen.

Våra mål och värderingar

Svensk Tandvårdsförsäkring erbjuder tandvårdsförsäkring med flera olika alternativ för försäkring av oförutsedda tandläkarkostnader och behandlingar. Vi har valt att distribuera våra produkter genom företag, föreningar och organisationer, men du kan också beställa försäkring för dig och dina familjemedlemmar här på denna webbplats.

Vi vet att svenskar tänker på sin tandhälsa, i linje med resten av kroppen, och tandvårdsförsäkring framstår som en passande och naturlig produkt att leverera på den svenska marknaden.

Vårt mål är främst att bidra till att förbättra den allmänna tandhälsan, samt att kunna erbjuda våra kunder en förutsägbarhet i samband med oförutsedda tandläkarkostnader.

En kort sammanfattning av våra argument som beskriver grunden för vår uppfattning, visas nedan:

Vi erbjuder

En försäkring som betalar plötsliga och oförutsedda tandläkarkostnader.

En försäkring som alla kan ha råd till, oberoende av inkomst eller arbete.

En försäkring anpassad till de anställdas sjuk- och hälsoförsäkringssystem.

En försäkring som på ett enkelt sätt kan ingå i förmånssystem hos förbund och föreningar.

En försäkring som är värdefull och som vi vet kommer att användas.

En försäkring som garanterar att du går på årliga tandkontroller och därmed minskar risken för allvarliga sjukdomar.

En försäkring som är tillgänglig för både gamla och unga.

En försäkring som bidrar till att skapa social jämlikhet.

En försäkring där hela familjen kan inkluderas.

En försäkring som gör att du slipper åka utomlands för att få behandling.