Bästa verksamhetschef!

KONTAKTA OSS

Från kr 159,-per månad!

Överraska dina anställda med en tandvårdsförsäkring!
Minst 50 % av dina anställda fruktar tandläkarräkningen mer än själva tandbehandlingen. Som ledare i ditt företag kan du nu ta bort denna utmaning en gång för alla. Vi täcker dina anställdas tandvårdskostnader upp till kr 45 000 — varje år!

Tandhälsa är nära besläktad med övrig hälsa, en sjukskrivningsdag kostar mer än en tandvårdsförsäkring. Det är summan av alla förmåner som ger lojala och nöjda anställda.
Tandvårdsförsäkring, en personalförmån som ger ett leende!

Aktuellt

Vill du läsa några kundberättelser, eller uppdatera dig om våra senaste nyheter, vi har mycket intressant innehåll för dig!

AKTUELLT

Anmäl skada

Om du redan har haft otur och måste gå till behandling kan du rapportera skadan här.

ANMÄL SKADA

Vad täcker vi?

Här kan du läsa lite om vad vår försäkring täcker för dig!

PRODUKT OCH TÄCKNING

Hälsoförebyggande försäkring

Munnen är porten till kroppen och god munhygien stärker kroppens immunförsvar.

Flera olika studier tyder på att bakterier från munnen kan öka risken för flera allvarliga sjukdomar som hjärt- kärlsjukdomar, KOL och artrit m.m.

Årlig kontroll med professionell tandborstning och rengöring kan minska risken för hjärt- kärlsjukdom med upptill 24 % för män och 27 % för kvinnor.

Regelbunden konsumtion av sportdrycker, läsk och juice skadar tandemaljen, vilket i sin tur ökar risken för större behandlingsbehov. Endast hälften av norska ungdomar i åldern 20–25 år fortsätter med årliga och regelbundna tandkontroller efter att de lämnat den offentliga tandvården.

Tandläkaren avslöjar din hälsa

Diabetes: En oupptäckt diabetes kommer att minska kroppens förmåga att motstå infektioner. Frekventa infektioner i munnen trots god tandhygien bör undersökas mer detaljerat

Hjärt- och kärlsjukdomar: Flera studier visar att personer med infektionssjukdomar i munnen, särskilt periodontit, löper ökad risk för hjärt-kärlsjukdomar. Varför det är så vet man inte

Ätstörningar: Bulimi kan ses på tänderna genom att syra från kräkningar kommer att ge syraskador på tänderna

Sjögrens syndrom: Torr munhåla kan vara symptom på många tillstånd. Sjögrens syndrom är ett av dem

Stressfull livsstil: Detta kan ses i munnen på flera sätt. Många med en hög nivå av stress skär tänder. Detta kommer att orsaka synliga skador på tänderna. Undersökningar visar också att personer med höga stressnivåer, ångest eller depression borstar tänderna dåligt, vilket kommer att resultera i dåliga tänder

Osteoporos: Låg bentäthet innebär också låg bentäthet i käkbenet. Tänder som lossnar kan vara ett symptom på osteoporos

Cancer i munhålan innefattar cancer på läpparna, i tungan, i spottkörtlarna, i andra delar av munhålan och i struphuvudet vid munhålans nivå. Tobak, snus och alkohol är predisponerande faktorer

Bästa kund!

Norsk Tannhelseforsikring startades 2016 och har etablerat sig som den främsta leverantören av tandvårdsförsäkring i Norge. Vår framtida framgång beror på flera faktorer, bland annat attattrahera och behålla rätt medarbetare för att driva oss framåt, att vi tar hand om våra partners på bästa möjliga sätt – och inte minst att vi har attraktiva lösningar att erbjuda våra kunder.

Vårt mål är att ge våra kunder trygghet både inom hälsa och ekonomi.

En dag kommer din mun att tacka dig!

Våra kundlöften

Hög kompetens inom tandhälsa

Snabb svarstid

Vi är tillmötesgående

Lätt att förstå, lätt att använda