Bästa student, utlandsstudent eller utbytesstudent!

KONTAKTA OSS

Pris kr
45,- per månad!

Det finns många fördelar med att gå tillsammans, även som student!
Som medlem i en studentorganisation eller ett förbund är du en del av en gemenskap som erbjuder många fördelar både för din studenttillvaro och ditt privatliv. Trygghet som student och trygghet i privatlivet är två sidor av samma mynt, och ekonomisk trygghet och goda avtaler bjuds via din organisations eller ditt förbunds lojalitetsprogram.

Enligt marknadsundersökningar är medlemmarna mycket intresserade av vilka förmåner som ett förbund eller en organisation kan erbjuda dem. När du erbjuds goda förmåner kan du som student spara in en stor del av dina avgifter.
Tandhälsan är viktig för alla
Det är dyrt att gå till tandläkaren. Med en tandvårdsförsäkring som täcker oförutsedda kostnader vid tandläkarbesök jämnar man ut skillnader och låter många fler ha en god tandhälsa. Det är en bra medlemsförmån som verkligen gör skillnad!

När många går tillsammans får vi möjlighet att erbjuda de allra bästa priserna och villkoren. Flera förbund och organisationer har i dag avtal med oss om förmånlig tandvårdsförsäkring för sina studenter.

Om ditt förbund inte har ett avtal med oss är de varmt välkomna att höra av sig för att teckna ett förmånligt avtal för dig och dina studiekamrater.

Varför tandvårdsförsäkring?

Gäller studenter mellan 16–35 år

Täcker tandvårdsbehandling över hela världen

Ekonomisk förutsägbarhet vid oförutsedda utgifter hos tandläkaren

Endast hälften av norska ungdomar i åldern 20–25 år fortsätter med årliga och regelbundna tandkontroller efter att de har lämnat den offentliga tandvårdstjänsten

Munnen är porten till kroppen och god munhygien stärker kroppens immunförsvar

Årliga kontroller med professionell putsning och rengöring kan minska risken för hjärt-kärlsjukdomar med upp till 24 % för män och 27 % för kvinnor.

Regelbunden konsumtion av sportdrycker, läsk och juice skadar tandemaljen, vilket i sin tur ökar risken för sjukdomar.

Både infektionssjukdomar, blodsjukdomar, bristsjukdomar, könssjukdomar, cancer och hiv/aids kan visa sig i munhålan, säger en professor vid avdelningen för oral kirurgi och medicin.

En undersökning från 2012 visade att män i 30-årsåldern med inflammerat tandkött löpte tre gånger större risk att drabbas av erektionsproblem.